Välkommen till Hälsocenter - Vi hjälper din kropp

Örebro Hälsocenter samlar kompetens för hela kroppen under ett och samma tak. Hos oss hittar du certifierade och legitimerade sjukgymnaster, massörer och hälsocoacher, alla med lång erfarenhet och med fokus på kvalitet och glädje. Hos oss är du i säkra händer.

För att förebygga, utreda och behandla olika typer av funktionsrubbningar och smärttillstånd. Det kan handla om allt från bedömning eller behandling av skador och sjukdomar till rehabilitering efter exempelvis en operation. Vi arbetar även med att förebygga och behandla psyksik ohälsa.

Behöver du stöd och motivation för att göra en livsstilsförändring, liten som stor? Vår hälsocoach ser till att du når målet med hjälp av bättre kost och motionsvanor.

Hos oss träffar du utbildade certifierade massageterapeuter som kan hjälpa dig med smärta, värk och stela muskler i hela kroppen.

Sjukgymnasterna har samverkansavtal med Region Örebro Län,
vilket innebär vanlig sjukvårdskostnad. Besöket kostar 200 kr,  sjukvårdens frikort gäller och är du under 20 år eller över 85 år är besöket kostnadsfritt.
Till oss är alla välkomna och du behöver inte ha en remiss!

Våra kunder berättar

Jag blev väl mottagen och upplevde att jag fick bra hjälp och uppföljning till mina problem.

En riktigt tillgång som har fått ordning på min nacke och ländrygg. Rekommenderas varmt. Snabb, effektiv och väldigt kunnig om både kroppen, träning och näringslära.