Cert.massageterapeuter, coaching, kostrådgivning

Om ni har behov av massör och vill boka tid med oss, gör ni detta enklast via formulär under respektive massör, alternativt mailar direkt till någon av oss. Vi har även telefon, men hinner sällan svara när vi arbetar. Men har ni svårt för att maila kan ni självklart ringa och lämna meddelande, så hör vi av oss!

Fredrik Westin

FrippesHälsa AB - Certifierad Massageterapeut och licenserad kostrådgivare

Frippe arbetar med massageterapeutiska behandlingar som förebyggande behandling samt vid akuta besvär. Behandlar både arbets- och idrottsrelaterade skador. Han har arbetat med behandling på företag och på egen praktik sedan 1995. Nu även utbildad kostrådgivare som innebär att kunder kan erbjudas en helhetslösning gällande friskvård genom träning, kostrådgivning och massage.

frippes@telia.com
 070-667 76 03

bokningsförfrågan

Ellinor Birath

Helt Å Hållet - Massör, Coaching, Screening, PT

Ellinor har sedan utbildningen till massör 2008 arbetat på sin fritid som massör och tränare i föreningar. Hon har där även arbetat med screening som ett sätt att hitta rätt i vad som behöver tränas, gjort träningsplaneringar och utbildning för tränare. Ellinor har även läst Idrottsmedicin vilket ger henne en större förståelse för kroppen och skador.

E-post: ellinor@heltahallet.se
Mobil: 070-670 68 88

Eller fyll i bokningsförfrågan nedan

bokningsförfrågan