Hälsocoach

Malin Sköld

Malin Hälsocoach

Malin har många års erfarenhet av att coacha kunder till en bättre hälsa med hjälp av bättre kost och motionsvanor. Malin ser hela människan och utgår från dina behov för att få till en långsiktig och bestående förändring. Hur ser din vardag ut med familj, jobb, fritidsaktiviteter, hur sover du, stressnivåer, vardagsmotion, träning och framför allt hur och varför du äter som du gör?

Med en analys av en kostdagbok där du ska anteckna vad du äter och dricker så ser ni tillsammans över vad som fungerar bra, vad som kan förbättras och på vilket sätt. När det gäller kost så är det vanlig mat utan krångel, inte väga och inte räkna kalorier. Tillsammans så hittar ni ett bra upplägg för dina måltider, och planerar tillsammans. Du är den viktigaste personen i denna förändring, för det är du som ska göra den och då måste det bli en plan som är hållbar i längden därför jobbar inte Malin med strikta krångliga dieter. 
Boka ett kostnadsfritt första möte där ni tillsammans ser vad just du behöver hjälp med och hur Malin kan hjälpa just dig.  

malin.halsocoach@telia.com
076-3066575

bokningsförfrågan