Sjukgymnaster

Vi har samverkansavtal med Region Örebro Län, vilket innebär vanlig sjukvårdskostnad. Besöket kostar 200 kr, frikort gäller och är du under 20 år eller över 85 år är besöket kostnadsfritt.
Till oss är alla välkomna och du behöver inte ha en remiss! 
 
Om ni har behov av sjukgymnast och vill boka tid med oss, gör ni detta enklast via formulär under respektive sjukgymnast alternativt mailar direkt till någon av oss. Vi har även telefon, men hinner sällan svara när vi arbetar. Men har ni svårt för att maila kan ni självklart ringa och lämna meddelande, så hör vi av oss!

Peter Rehnblom

Rehnblom Rehabilitering - 
Sjukgymnast


Peter har arbetat som sjukgymnast i  36 år och har en OMT 3 examen, vilket betyder ortopedisk manuell utbildning på högsta nivå och arbetar då med all slags led och muskelproblematik, manuell ledmanipulation, mobiliseringar, töjningar, träningsråd.
Peter är också CSPT, vilket innebär certifierad sport och idrotts sjukgymnast och även själv haft en lång idrottskarriär. 

För undersökning av muskel och mjukdelsskador har Peter en MSKUL, ultraljuds apparat.
Peter har lång erfarenhet av fot och knäproblematik och kopplat till detta även försäljning och utprovning av Bauerfeind inlägg och tillverkning/gjutning av Balkefors inlägg,
( se http://balkefors.se/)
Peter är också återförsäljare av Bauerfeinds övriga anatomiska skydd och hjälpmedel.

bokarehnblom.rehab@telia.com
070-5652873
www.rehnblomrehab.se

bokningsförfrågan

Maria Hällvik Wetter

Hällvik Wetter Rehabilitering - 
Sjukgymnast, KBT-terapeut


Maria har arbetat som sjukgymnast sedan 2001, då hon tog sin examen vid Uppsala Universitet. 

Du är välkommen att söka för all sorts muskel- och ledproblematik och få hjälp med anpassad träning och behandling utifrån dina behov.  Maria har även försäljning och utprovning av såväl inlägg som anatomiska skydd och hjälpmedel.

Utöver sedvanlig sjukgymnastik har Maria specialiserat sig inom områden som smärta, smärthantering och psykosomatisk sjukgymnastik (kropp och själ). Hon arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med fysisk och psykisk hälsa. 

Maria är även utbildad KBT-terapeut (Kognitiv Beteendeterapi) och behandlar olika typer av stressrelaterade besvär, utmattning, oro, ångest, depressioner och fobier.

Maria ger akupunkturbehandling vid behov bl.a. vid olika sorters smärtproblematik.
 
hallvikwetter.rehab@telia.com
070-4964179

bokningsförfrågan

Roy Persson

Roys Rehab - Sjukgymnast

Roy har över 35 års erfarenhet av arbete som sjukgymnast och har OMT (ortopedisk manuell terapi) som huvud inriktning. Det innebär att han arbetar med behandling och träning av alla slags rygg- och ledproblem, men också muskel- och mjukdelsskador Han har även utbildning inom idrottsskador samt arbetar med akupunktur för smärtlindring.
 
roypersson58@gmail.com
Mobil: 070-170 13 71

bokningsförfrågan