Sjukgymnaster

Vi har samverkansavtal med Region Örebro Län, vilket innebär vanlig sjukvårdskostnad. Besöket kostar 220 kr, frikort gäller och är du under 20 år eller över 85 år är besöket kostnadsfritt.
Till oss är alla välkomna och du behöver inte ha en remiss! 
 
Om ni har behov av sjukgymnast och vill boka tid med oss, gör ni detta enklast via formulär under respektive sjukgymnast alternativt mailar direkt till någon av oss. Vi har även telefon, men hinner sällan svara när vi arbetar. Men har ni svårt för att maila kan ni självklart ringa och lämna meddelande, så hör vi av oss!

Maria Hällvik Wetter

Hällvik Wetter Rehabilitering - 
Sjukgymnast, KBT-terapeut


Maria har arbetat som sjukgymnast sedan 2001, då hon tog sin examen vid Uppsala Universitet. 

Du är välkommen att söka för all sorts muskel- och ledproblematik och få hjälp med anpassad träning och behandling utifrån dina behov. 

Maria har även försäljning och utprovning av såväl inlägg som anatomiska skydd och hjälpmedel.

Utöver sedvanlig sjukgymnastik har Maria specialiserat sig inom områden som smärta, smärthantering och psykosomatisk sjukgymnastik (kropp och själ). Hon arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med fysisk och psykisk hälsa. 

Maria är även utbildad KBT-terapeut (Kognitiv Beteendeterapi) och behandlar olika typer av stressrelaterade besvär, utmattning, oro, ångest, depressioner och fobier.

Maria ger akupunkturbehandling vid behov bl.a. vid olika sorters smärtproblematik.

 
hallvikwetter.rehab@telia.com
070-4964179

bokningsförfrågan

Roy Persson

Roys Rehab - Sjukgymnast

Roy har över 35 års erfarenhet av arbete som sjukgymnast och har OMT (ortopedisk manuell terapi) som huvud inriktning. Det innebär att han arbetar med behandling och träning av alla slags rygg- och ledproblem, men också muskel- och mjukdelsskador Han har även utbildning inom idrottsskador samt arbetar med akupunktur för smärtlindring.
 
roypersson58@gmail.com
Mobil: 070-170 13 71

bokningsförfrågan

OBS! Jag är på semester under perioden 5/7-30/7, och återkommer till dig så snart jag är tillbaka.

ELIN HUMMELGREN

Hummelgren Fysioterapi - Fysioterapeut

Elin är fysioterapeut med examen 2016 från Umeå Universitet, och sedan dess vidareutbildad med OMT 2-examen.

Jag tar hand om dina problem i rörelseapparaten, oavsett om orsaken är muskler, leder eller nervsystem. Du kan även få hjälp med olika former av smärtproblematik - akut, återkommande eller kronisk.

Mina verktyg inkluderar bland annat motorisk kontroll, ledmanipulation & akupunktur. Utöver detta tar jag fram individanpassade träningsprogram med övningar skräddarsydda för att åtgärda problemet.
 
fysioterapi@hummelgren.com
0722-169235
hummelgren.com

TIDSBOKNING ONLINE

Se lediga tider och boka enkelt genom att klicka här.

bokningsförfrågan

OBS! Jag är på semester under perioden 5/7-11/8, och återkommer till dig så snart jag är tillbaka.